Gastfamilien in Belgien

Wählen Sie zwischen 14 Gastfamilien in Belgien - bewerben Sie sich jetzt als Au-pair!

Los geht's

Darum vertrauen uns Familien deutschlandweit

Bei Betreut.de finden Sie kompetente und flexible Alltagshelfer
Putzhilfe, Babysitter, Gassigeher? Sie brauchen nur ein Mitgliedskonto für alles
Seit 10+ Jahren vernetzen wir erfolgreich Familien und Alltagshelfer

Au pair gezocht voor het afhalen van de kids aan ‘t school, hulp bij huiswerk en ze eten geven.

von Mike • Kalmthout, Belgien
Au pair gezocht voor het afhalen van de kids aan ‘t school, hulp bij huishouden en ze eten geven.
Dauer: 6-12 Monate

Jonge au pair gezocht voor hulp tijdens schoolvakantie

von Bunch bv • Sint-Denijs-Westrem, Belgien
Vanaf 15 juli tot 15 augustus op zoek naar au pair voor onze 2 kinderen (2,5 jaar & 2 maand) . Graag rijbewijs en met de fiets kunnen rijden voor activiteiten. Idealiter Engelstalig .
Dauer: 1-3 Monate

Ervaren nederlandstalige au pair gezocht regio Antwerpen.

von Charlotte • Antwerpen, Belgien
We zoeken een au pair om onze 3 dochters 2 weken per maand (co-ouderschap) in de ochtend op te vangen en naar school te brengen alsook op te halen van school, te koken en te begeleiden met huiswerk tot in de vroege avond.
Dauer: 12+ Monate

Nanny gezocht 's morgens

von Leen • Hombeek, Belgien
Wij zoeken hulp voor onze kindjes (1j en 2.5j) vanaf 6u 's morgens, van maandag tem donderdag. Je helpt ze opstaan, aankleden, ontbijten en brengt ze naar de kinderopvang en school. School start om 8u30. Nadien soms wat huishoudelijke taken zoals opruimen, boodschappen, koken (niet dagelijks). Vanaf november soms ook naschoolse opvang vereist.
Dauer: 3-6 Monate

Betrouwbare Au Pair gezocht, Antwerpen

von Roxanne • Antwerpen, Belgien
Wij zoeken een betrouwbare, warme persoon met ervaring in de zorg van jonge kinderen.
Dauer: 12+ Monate

Au pair met enthousiasme voor warm gezin in Tessenderlo

von Merito bv • Tessenderlo, Belgien
Dit is een persoon die de nodige verantwoordelijkheid heeft om zich over de kinderen te ontfermen. Hieronder verstaan wij: ophalen school, fruitjes/koekjes geven, activiteiten te begeleiden (knutselen, puzzelen, bouwen, …) en ‘s avonds mee te helpen met het avondeten. De avond routine (boekje en slapen) doen wij meestal en dan verwachten wij dat ondertussen de keuken/het speelgoed opgeruimd wordt. Indien mogelijk ook graag bijstand bij het huishouden zoals de was e.d. voornamelijk van de kindjes. Wij hebben reeds inwonende au pairs gehad dus dat is ook een optie. Met eigen kamer, tv, computer, gsm etc. Bij inwonende au pairs hebben wij ook graag hulp in de ochtenden want dat is meestal een race tegen de klok.
Dauer: 12+ Monate

Ervaren au pair gezocht uit regio Waregem

von Pj • Sint-Baafs-Vijve, Belgien
We zoeken een betrouwbaar iemand die met voldoende discipline onze kids kan animeren en uiteraard ook de grenzen toont indien nodig. Wij hebben zelf een drukke job. Een handje hulp op het thuisfront is welkom om de periode van thuiswerk en anderzijds vakantie voor de kids te overbruggen. Uiteraard is een extra woordje uitleg zeker mogelijk! Tijdens onze vakantie zou het leuk zijn dat wij ook met een gerust hart eens een paar uurtjes kunnen genieten of eens ‘s avonds een uitstapje zonder de kids kunnen doen. Het zou dus ook mogelijk moeten zijn om 1 a 2 weken mee te reizen met ons in de 2 helft van juli.
Dauer: 1-3 Monate

We are looking for an au pair to take care of 2 boys 13-14

von Koen • Schoten, Belgien
Normal au pair tasks for 2 nice boys (13-14) 1. Prepare for school 2. go to school and return from school 3. go to activities 4. organise dinner 5. "babysitting" when needed
Dauer: 6-12 Monate

Au pair Zonnebeke

von Mieke • Zonnebeke, Belgien
Alleenstaande mama van 3 kinderen (16,14,4) zoekt iemand die af en toe kan inslapen om de kleinste naar school te brengen en/of te halen. Ik werk onregelmatige uren in Brussel, vertrek soms heel vroeg (5u30), heb 1 x per week overnachting. Kamer ter beschikking. Ik heb 2 jaar een au pair gehad (2×, telkens voor 1 jaar wat t wettelijk minimum was). Zij woonde bij mij in en kreeg t zakgeld van 450 euro + kost en inwoon en verzekering. Salaris bespreekbaar. Ben je een student die hier wil logeren ipv een kot te betalen, meer dan welkom, of een oudere die ons al dan niet tijdelijk uit de nood wil helpen, eveneens meer dan welkom.
Dauer: 12+ Monate

Oppas gezocht voor kindje 2 jaar

von LVDS Management Co • Kortrijk, Belgien
Eenvoudige maaltijd klaarmaken voor zoontje & ouders + zoontje ophalen bij creche, eten geven & pyjama aandoen.
Dauer: 3-6 Monate

Lieve, ervaren nanny gezocht Sint-Martens-Latem

von Maarten • Sint-Martens-Latem, Belgien
Baby’tje komt juli 2024 Ze heeft al een broertje van 3 die al goed zijn olan trekt. Hij gaat naar school en zij na 6 maand naar de creche. Huishoudelijke ondersteuning (patatjes maken, samen spelen in de tuin, beetje opruimen, brengen en voeren…) interesse? Stuur een berichtje
Dauer: 6-12 Monate

Op zoek naar een au pair voor Raymond

von Julie • Rumbeke, Belgien
Graag iemand met ervaring, niet bang van een klein hondje, stressbestendig, bereid om wat huishoudelijke taken op zich te nemen. - ophalen van de crèche - boterhammetjes klaarmaken - educatief spelen - baden
Dauer: 12+ Monate

Au pair gezocht regio Maaseik

von Jorn • Maaseik, Belgien
Beste, We zijn opzoek naar au pair 3 vasten dagen per week. Ook in de vakanties. We zijn beide zelfstandig.
Dauer: 12+ Monate

Oppas gezocht voor volgend jaar september

von Yana • Bassevelde, Belgien
Beste, Wij zijn mama & papa en zoeken een oppas voor ons zoontje in september 2024 voor 2 dagen in de week ( ik kan het een maand op voorhand zeggen welke 2 dagen verschilt soms ) Nu zoeken wij iemand die de 2 dagen van 7u tot 19u30 kan oppasen op onze baby van 8 maand. Indien intressse stuur me gerust een berichtje je zou ons super veel helpen!
Dauer: 12+ Monate
Jetzt kostenlos anmelden!
Es ist kinderleicht und dauert nur wenige Minuten.
Los geht's
Du bist hier